Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

MITIT_Sport_Stars: військовослужбовець ВІТІ - бронзовий призер Кубку України з боротьби самбо серед чоловіків та жінок

Добавлено: 11.02.2024 Переглянуто: 1260


Військовослужбовець інформаційно-телекомунікаційного вузла Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут солдат Данило Білоусов став бронзовим призером Кубку України з боротьби самбо серед чоловіків та жінок. Кубок України вперше було проведено у чотирьох індивідуальних дисциплінах: до традиційних видів програми зі спортивного самбо серед чоловіків і жінок та бойового самбо серед чоловіків приєдналося жіноче бойове самбо.

Данило виступав у ваговій категорії понад 98 кг, показуючи вражаючі навички та високий рівень підготовки. Солдат Білоусов відзначається не лише фізичною міцністю, але і стратегічним мисленням під час поєдинків. Займається самбо та рукопашним боєм військовослужбовець вже понад 7 років та входить до інститутської збірної.

- У боротьбі я відчуваю величезну відповідальність, але це тільки підштовхує мене до кращих результатів. Спорт та військова дисципліна - це не тільки фізичне навантаження, а й формування сильного характеру та дисципліни у всіх сферах життя, - розповідає Данило.

Вітаємо Данила з успішним виступом на Чемпіонаті та бажаємо найвищих спортивних звершень!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх