Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вдосконалюємо мовний рівень: військовослужбовці ВІТІ завершили навчання на курсі з вивчення та вдосконалення англійської мови

Добавлено: 20.02.2024 Переглянуто: 1069


Військовослужбовці ВІТІ імені Героїв Крут доцент кафедри автоматизованих систем управління факультету інформаційних технологій підполковник Олександр Симоненко та старший викладач кафедри телекомунікаційних систем та мереж факультету телекомунікаційних систем пані майор Вікторія Сінько успішно завершили навчання на курсі з вивчення та вдосконалення англійської мови.

Даний курс було організовано Академією військово-морських сил збройних сил Республіки Польща у співпраці з Програмою НАТО з удосконалення військової освіти (DEEP) (Академії військово-морських сил збройних сил Республіки Польща, м. Гдиня. Призначенням курсу було підвищення рівня володіння англійською мовою за фахом та сертифікація рівня володіння.

Отриманий рівень володіння англійською мовою надає можливість у науковій та педагогічній діяльності використовувати більш широкий спектр англомовної наукової та науково-технічної літератури та полегшить процес впровадження стандартів НАТО а також дасть можливість проведення навчальних занять англійською мовою.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх