Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На теренах ВІТІ відбулась робоча зустріч з представниками американської делегації ТОВ “Sonata” щодо викладання процедур TLP, MDMP за стандартами НАТО

Добавлено: 21.02.2024 Переглянуто: 845


20 лютого на теренах Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулась робоча зустріч з представниками американської делегації ТОВ “Sonata” щодо викладання процедур TLP, MDMP за стандартами НАТО.

Метою заходу стало обговорення подальшого співробітництва щодо настанов прийняття військових рішень за стандартами НАТО (TLP та MDMP), військового лідерства та підготовки сержантського складу.

Участь в заході від української сторони взяли представники керівної ланки вишу, навчального відділу та викладацький склад кафедри загальновійськових дисциплін.

За результатами зустрічі, сторони домовились про подальшу співпрацю та проведення різноманітних освітніх заходів з викладачами та курсантами.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх