Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВІТІ зустрічає гостей: як у виші пройшов День відкритих дверей

Добавлено: 22.02.2024 Переглянуто: 816


Сезон Днів відкритих дверей - 2024 було відкрито у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут у третю суботу лютого. Захід відбувався за попередньою реєстрацією учасників.

На гостей чекала цікава та насичена програма знайомства з інститутом. Захід було розпочато з презентації змін до Правил прийому до ВІТІ, яку провів заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко.

Офіцери і курсанти вишу взяли активну участь у програмі, яка включала знайомство з навчанням за різними спеціальностями. Майбутні абітурієнти отримали вичерпні відповіді на свої питання, відчули військову атмосферу інституту та стали свідками живого наративу від курсантів, які із задоволенням ділились своїм досвідом та враженнями від навчання та проходження служби.

Курсанти не лише ділилися інформацією про свої академічні досягнення, але й змогли підкреслити аспекти курсантського життя та побуту. Розповідаючи про свої власні враження від навчання, вони створили живий образ військового колективу.

Також, майбутні абітурієнти мали змогу відвідати виставку військової техніки та побувати на кафедрах інституту.

Наступного разу ВІТІ зустрічатиме гостей в середині березня. Слідкуйте за оновленнями на сайті та сторінках в соціальних мережах інституту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх