Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Поповнення наукової скарбнички ВІТІ: вітаємо з присудженням ступеня доктора філософії пані підполковника Тетяну Бондаренко

Добавлено: 23.02.2024 Переглянуто: 751


На науковому небосхилі Військового інституту запалала чергова зірка, адже відбувся захист дисертаційної роботи старшого наукового співробітника наукового центру зв'язку та інформатизації пані підполковник Тетяни Бондаренко.

Кропітка та зосереджена праця над науковою роботою принесла такий бажаний результат, адже 20 лютого 2024 року рішенням спеціалізованої Вченої ради пані Тетяні було присуджено ступінь доктора філософії за спеціальністю 255 Озброєння та військова техніка.

Присудження ступеня доктора філософії пані підполковник є визнанням її вагомого внеску у науковий розвиток та підтримку оборонної галузі. Її дослідження, обґрунтованість підходів і новаторські ідеї вирізняють її серед інших вчених в цій області. Беззаперечно цей крок не лише підсилює позиції України в сфері військової науки, а й висвітлює роль жінок у важливій галузі суспільства - військовій сфері.

Вітаємо пані Тетяну Бондаренко з успішним захистом дисертаційної роботи та бажаємо подальших наукових злетів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх