Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ вдруге розпочато інтенсивний курс з вивчення англійської мови для військовослужбовців та працівників Збройних Сил

Добавлено: 27.02.2024 Переглянуто: 675


У Збройних Силах України триває активна фаза інтеграції до стандартів НАТО, неабиякий акцент наразі здійснюється на вивчення іноземної мови військовослужбовцями та працівниками Збройних Сил.

Саме тому на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут вдруге розпочато інтенсивний курс з вивчення англійської мови для військовослужбовців та працівників Збройних Сил.

Цього разу навчання буде відбуватися вже в двох групах слухачів з різним рівнем підготовки, для чого було підготовлено ще одне приміщення та розгорнуте обладнання для навчання. Це дозволить індивідуалізувати підхід до кожного учасника та підвищити якість підготовки.

По закінченню навчання, слухачі складуть іспити на визначення рівня володіння мовою з отриманням відповідного свідоцтва.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх