Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Новий погляд на рекрутинг: представник ВІТІ взяв участь в інформаційному заході "Обирай сам"

Добавлено: 28.02.2024 Переглянуто: 658


Відділенням рекрутингу Вінницького обласного ТЦК та СП було організовано інформаційний захід «Обирай сам». У заході взяв участь представник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут - слухач факультету телекомунікаційних систем.

На заході було представлено низку військових підрозділів та вишів, що сприяє розширенню можливостей для молоді вибирати свою майбутню кар'єру в сфері оборони та безпеки. Під час заходу, представник інституту мав змогу презентувати навчальний заклад та поділитись тонкощами навчання та проходження служби.

Відвідувачі мали унікальну можливість поспілкуватися з представниками підрозділів та закладів освіти, а також отримати відповіді на усі запитання, які їх цікавлять.

Захід "Обирай сам" визначився як важлива платформа для обміну досвідом і взаєморозумінням між представниками військового та цивільного секторів. Такий інноваційний підхід до рекрутингу сприяє активній взаємодії між потенційними вступниками та вищими військовими навчальними закладами, роблячи акцент на важливості вибору шляху майбутнього офіцерства Збройних Сил.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх