Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Делегація Військового інституту відвідала Словенський Інститут Йозефа Стефана

Добавлено: 05.03.2024 Переглянуто: 680


На запрошення Директорату оборонної політики Міністерства оборони Республіки Словенія, делегація Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут з візитом відвідала Словенський Інститут Йозефа Стефана (м. Любляна, Республіка Словенія).

Під час візиту, представники закладів обговорили багато аспектів щодо подальшої співпраці та прийняли рішення про подальше детальне обговорення можливих наукових напрямків співробітництва для досягнення цієї мети. Позитивним моментом стало отримання згоди представників Словенського інституту на участь у науковій конференції ВІТІ імені Героїв Крут, що свідчить про відкритість до наукової співпраці.

Також, під час зустрічей було розглянуто можливість підписання меморандуму про співпрацю з офісом уряду Республіки Словенія з питань інформаційної безпеки.

Співробітництво між ВІТІ та Словенським Інститутом імені Йозефа Стефана має великий потенціал для подальшого розвитку та досягнення спільних наукових та освітніх досягнень.

Важливо продовжувати обмін візитами, організовувати наукові конференції, семінари, навчання, а також проводити спільні наукові дослідження, оскільки розвиток курсантської та викладацької академічної мобільності не лише сприяє зближенню освітніх систем, але й сприяє кращому розумінню різних методів та форм навчання, що в свою чергу може покращити якість освіти.

Під час візиту були організовані зустрічі з представниками різних інституцій і органів влади Республіки Словенія, включаючи Офіс Уряду Республіки Словенія з питань інформаційної безпеки та Словенський Інститут Йозефа Стефана. Під час цих зустрічей обговорювалися можливості співробітництва, підписання меморандумів, проведення спільних наукових досліджень, підготовки та стажування курсантів ВІТІ імені Героїв Крут.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх