Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військовослужбовці ВІТІ взяли участь в турнірі з міні-футболу серед учасників бойових дій та ветеранів держустанов та силових структур

Добавлено: 05.03.2024 Переглянуто: 664


У Печерському районі відбувся турнір з міні-футболу, який об'єднав учасників бойових дій, ветеранів війни, військовослужбовців, співробітників держустанов та силових структур. Військовослужбовці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут також взяли участь у футбольних баталіях.

Турнір було організовано відділом молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації спільно з Центром комплексної підтримки учасників бойових дій «Київ Мілітарі Хаб».

Захід було організовано з метою фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів війни й військовослужбовців, сприяння розвитку та популяризації міні-футболу (футзалу), встановлення дружніх контактів між організаціями та колективами, і психологічного розвантаження гравців.

За першість на футбольному полі змагались: команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, команда Київського військового ліцею імені Івана Богуна, збірна команда Печерського районного управління ГУ ДСНС України у м. Києві, команда Управління патрульної поліції у місті Києві Департаменту патрульної поліції Патрульна поліція Києва, ФК «НЕЗЛАМНІ ВОВКИ».

Ігри пройшли у запеклій боротьбі та дружній атмосфері на досить гарному рівні. В підсумку, команда Військового інституту здобула почесне срібло.

Начальник відділу молоді та спорту Печерської райдержадміністрації Вікторія Тромса відзначила нагородами переможців Турніру, вручила командам-учасницям Подяки голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації за участь у спортивному житті району.

Фото: Печерська районна в місті Києві державна адміністрація.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх