Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Наукові здобутки інститутського товариства: вітаємо з присудженням ступеня "доктор філософії" майора Євгенія Нерознака

Добавлено: 07.03.2024 Переглянуто: 699


Чергові наукові здобутки інститутського товариства поповнились захистом дисертаційної роботи викладача кафедри Автоматизованих систем управління майора Євгенія Нерознака.

Рішенням Спеціалізованої вченої ради пану Євгенію було присуджено ступінь "доктор філософії" за спеціальністю 126 Інформаційні системи та технології. Дисертаційна робота, захищена на такому високому рівні, є свідченням неабияких наукових та академічних зусиль, вкладених у вивчення інформаційних систем та їх технологій.

Здобуття докторського ступеня є визнанням не лише індивідуальної кропіткої праці майора Нерознака, але і важливим досягненням для усього наукового товариства навчального закладу. Це підкреслює високий науковий рівень та здатність колективу ВІТІ до вирішення актуальних проблем сучасної інформаційної сфери.

Бажаємо доктору Нерознаку подальших наукових успіхів, нових цікавих відкриттів та процвітання в його науковій кар'єрі.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх