Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

MITIT_Sport_Stars: військовослужбовці ВІТІ - переможці Чемпіонату міста Києва та Київської області з гирьового спорту

Добавлено: 11.03.2024 Переглянуто: 803


Вибух вражаючої спортивної енергії та позитиву - саме так пройшов Чемпіонат міста Києва та Київської області з гирьового спорту, участь в якому взяли військовослужбовці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Чемпіонат став справжньою ареною для прояву сили, витривалості та майстерності в цьому неймовірно важкому виді спорту, а військовослужбовці ВІТІ увійшли в топ найкращих спортсменів.

Спортивний захід виявився не лише випробуванням фізичних можливостей, але і відмінним засобом зміцнення командного духу. Курсанти не лише змагалися за індивідуальні досягнення, але й підтримували один одного на кожному етапі змагань.

Під час змагань, курсанти інституту зібрали колекцію призових місць, зокрема:

- вправа "ривок з довільною зміною руки":

І місце - курсант факультету телекомунікаційних систем Олександр Савонік,

ІІ місце - курсант факультету телекомунікаційних систем Віталій Капуста, курсант факультету бойового застосування систем управління та зв'язку Владислав Вівчарук.

ІІІ місце - курсант факультету телекомунікаційних систем Станіслав Каменєв, курсантка факультету інформаційних технологій Олександра Новодран, курсант факультету бойового застосування систем управління та зв'язку Мстислав Агапітов;

- вправа "ривок":

І місце - курсантка факультету телекомунікаційних систем Валентина Полюхович,

ІІ місце - курсантка факультету інформаційних технологій Олександра Новодран,

ІІІ місце - курсант факультету бойового застосування систем управління та зв'язку Володимир Бурий, курсантка факультету інформаційних технологій Анжела Марченко , курсант факультету телекомунікаційних систем Олександр Савонік.

Варто відзначити й нову спортивну зірку інституту - курсантку факультету телекомунікаційних систем пані Валентину Полюхович, яка під час Чемпіонату успішно відпрацювала вправу "ривок із довільною зміною руки", посівши при цьому почесне ІІ-ге місце та виконавши норматив кандидата в майтри спорту з гирьового спорту.

Участь курсантів Військового інституту в Чемпіонаті стала не лише спортивною подією, але і відзначенням готовності молодого покоління до викликів та досягнень у будь-якій сфері життя.

Щиро вітаємо учасників та переможців Чемпіонату!

Бажаємо наснаги на подальші спортивні звершення!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх