Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВКСС_NEWS: курсант коледжу - срібний призер Чемпіонату України з гирьового спорту

Добавлено: 15.03.2024 Переглянуто: 678


Курсант Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут Новіков Дмитро став срібним призером Чемпіонату України з гирьового спорту.

Чемпіонат України з гирьового спорту серед чоловіків та жінок, юніорів та юніорок проходив 6 по 10 березня 2024 в столиці (на базі спорткомплексу НУБіП України).

В змаганнях взяли участь понад 220 кращих спортсменів-гирьовиків з 18 областей України.

На змаганнях, під керівництвом тренера майстра спорту України з гирьового спорту, старшого викладача майора Ростислава Феніча, блискуче виступив курсант коледжу Дмитро Новіков. Юнак здобув срібну медаль у ваговій категорії «до 85 кг» серед юніорів. Спортсмен коледжу виконав 99 підйомів гирі, вага якої становить 32 кг, у вправі «Ривок».

Вже на початку осені - 2024 Дмитро виступить на чергових змаганнях, аби поборотись за присвоєння почесного спортивного звання "Майстер спорту України з гирьового спорту".

Щиро вітаємо срібного призера чемпіонату України та бажаємо наснаги на нові перемоги!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх