Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Представники ВІТІ взяли участь у форумі “Цифрова трансформація як каталізатор європейської інтеграції України: інфраструктура, послуги, кібербезпека”

Добавлено: 20.03.2024 Переглянуто: 724


Днями у столиці пройшов унікальний захід - дводенний форму “Цифрова трансформація як каталізатор європейської інтеграції України: інфраструктура, послуги, кібербезпека”, організований Академією електронного управління (eGA) за підтримки Європейського Союзу.

Під час заходу більше ста топ-посадовців та провідних експертів з цифровізації України та країн ЄС обговорили вплив цифрової трансформації на євроінтеграцію України та підбили підсумки проєкту EU4DigitalUA. Провідні фахівці кібербезпеки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут також долучились до заходу.

Серед основних тем конференції були:

- цифрова інфраструктура: розвиток електронних реєстрів та вдосконалення інтероперабельності між ними;

- електронні послуги та їх вплив на життя громадян під час війни;

- розвиток системи електронної ідентифікації України та її визнання в ЄС;

- кібербезпека та міжнародна співпраця задля її зміцнення;

- візія цифрового майбутнього України.

Під час заходу було підбито підсумки роботи проєкту EU4DigitalUA. Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут було відзначено у номінації Кібер Йода за успішне протистояння найгіршим атакам в кіберпросторі.

Пишаємось високим рівнем та черговими здобутками наших фахівців!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх