Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Зірка армрестлінгу: слухачу факультету телекомунікаційних систем Андрію Семенюку присвоєно звання “майстер спорту”

Добавлено: 25.03.2024 Переглянуто: 727


У березні відбувся Чемпіонат України з армрестлінгу серед юніорів, молоді та дорослих. У змаганнях взяла участь 21 команда, а загальна кількість спортсменів становила 470 учасників. Змагання тривали три дні. У змаганнях взяв участь слухач факультету телекомунікаційних систем лейтенант Андрій Семенюк.

Андрій - інститутська спортивна зірка ще з курсантських років. Хлопець вміло поєднує службову діяльність та спортивне хоббі, тримаючи обидві позиції на високому рівні.

Цього разу Андрій виступив на Чемпіонаті України з армрестлінгу та реалізував мету, до якої впевнено йшов ці роки: військовослужбовцю було присвоєно спортивне звання "майстер спорту України з армрестлінгу". За підсумками Чемпіонату, лейтенант Семенюк здобув почесне срібло серед молоді на ліву руку у ваговій категорії 60 кг, а також був відібранийдо команди, що незабаром представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи та Чемпіонаті Світу.

Армрестлінг - важкий вид спорту, що вимагає неабиякої дисципліни та витримки. Військовослужбовець даним єдиноборством захоплений давно.

Вже багато років Андрій прославляє Військовий інститут на спортивній арені, беручи участь в змаганнях та чемпіонатах. Всі ці роки тренується лейтенант Семенюк під керівництвом викладача кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту майора Олександра Непомнящого.

Вітаємо нашу спортивну зірку з черговою спортивною перемогою! Бажаємо слухачеві Андрію Семенюку натхнення на нові спортивні звершення!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх