Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВКСС взяли участь в благодійному балі

Добавлено: 27.03.2024 Переглянуто: 823


Розвиток творчого потенціалу курсантів - важлива складова виховання майбутніх сержантів, саме тому, вже вдруге, курсанти Військового коледжу сержантського складу ВІТІ ім.Героїв Крут взяли участь в щорічному міському заході «Благодійний Бал ліцеїстів». Захід відбувся на території ліцею Полтавської міської ради №17 "Інтелект".

Від коледжу в заході взяли участь 5 танцювальних пар курсантів першого та другого навчальних курсів. Участь у подібних заходах допомагає молодим військовослужбовцям розвивати навички спілкування, культуру ведення себе в громадськості та підтримувати дух товариства.

Завдяки підтримці постійного складу офіцерів та сержантів ВКСС ВІТІ, для жінок-військовослужбовців були виготовлені сукні. Пошиття суконь взяли на себе доброчинні мешканці м. Полтава, а саме ФОП «Мироненко».

Для підвищення майстерності в танцях у наших вихованців постійно долучається провідний хореограф Ярослав Передерій.

Участь в щорічному балі стала важливою подією, яка не тільки запам’ятовується всім учасникам, а й сприяє формуванню гідності, дисципліни та патріотизму в курсантів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх