Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо курсантів ВІТІ - переможців Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика

Добавлено: 14.04.2024 Переглянуто: 442


Українська мова - не лише засіб спілкування, а й символ національної самосвідомості та культурного надбання. Щорічно Міжнародний мовний конкурс імені Петра Яцика стає майданчиком для виявлення найвидатніших знавців української мови.

Цього року участь у відбірковому етапі, який проходив у ВІТІ в змішаному режимі, взяли участь понад 40 курсантів - знавців рідної мови. Найкращі з них стали переможцями ХХІV Міжнародного мовного конкурсу імені Петра Яцика, продемонструвавши високий рівень знань та вмінь у володінні рідною мовою.

Перемогу в конкурсі та почесне І місце здобула курсантка факультету телекомунікаційних систем Владислава Охтень, срібло ж виборов курсант факультету інформаційних технологій Міхаїл Марченко.

Такі високі показники курсантів свідчать не лише про їхню здібність та наполегливість, а й відзначають важливу роль праці викладачів та науковців кафедри військово-гуманітарних дисциплін, які допомагали їм у підготовці до конкурсу.

Щиро вітаємо наших знавців рідної мови з перемогою і бажаємо успіхів!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх