Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо із достроковим захистом дисертаційної роботи майора Катерину Громлюк

Добавлено: 22.04.2024 Переглянуто: 314


Здобуття наукового ступеня «доктор філософії» – це не лише важливий крок у кар’єрі кожного науковця, а й свідчення високого рівня знань та дослідницьких здібностей.

Ми пишаємось, що науковий небосхил ВІТІ імені Героїв Крут регулярно поповнюється новими зірками. Так, у квітні відбувся достроковий захист дисертаційної роботи ад’юнкта науково-організаційного відділу інституту майора Катерини Громлюк. Рішенням одноразової Вченої ради, пані Катерині було присвоєно науковий ступінь «доктор філософії» за спеціальністю 126 інформаційні системи та технології.

Пані Катерина, яка є ад’юнктом третього року підготовки, відзначилась не лише своїм завзятим підходом до наукової діяльності, але й великим професіоналізмом та винахідливістю. Її дослідження у сфері інформаційних систем і технологій неодмінно принесуть користь державній науковій спільноті.

Щиро вітаємо пані майор із цією важливою подією в її житті та бажаємо нових здобутків, наукових відкриттів та професійних звершень!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх