Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військовослужбовці ВІТІ - бронзові призери в індивідуальній першості чемпіонату серед військових вишів Збройних Сил України з боксу

Добавлено: 23.04.2024 Переглянуто: 243


Військовослужбовці Військового інституту взяли участь у чемпіонаті серед військових вишів Збройних Сил України з боксу. Загалом, змагались за першість з боксу 9-ть команд.

В запеклій боротьбі, троє військовослужбовців ВІТІ: слухач факультету телекомунікаційних систем лейтенант Володимир Алексєєв, курсанти факультету бойового застосування систем управління та зв’язку старший солдат Максим Куйбіда та солдат Сергій Сук, здобули почесну бронзу. Юнаки продемонстрували високий рівень майстерності та відданості спорту, викладаючи всю свою енергію і талант на рингу.

- Пишаюсь участю в чемпіонаті! Круто, коли в таких нелегкий час для нашої країни хлопці та дівчата мають можливість розвиватися в єдиноборствах та брати участь у подібних змаганнях. Під час боїв було явно видно новачків та вже досвідчених спортсменів, особливо виражені призери України та Європи, змагатись із якими за честь. Наші хлопці тривало готувались, були заряджені позитивом та викладались в повну силу, - ділиться враженнями про участь в чемпіонаті Володимир Алексєєв.

Під час змагань команди виставляли по одному боксеру в таких вагових категоріях:

- чоловіки: до 60 кг, до 63,5 кг, до 67 кг, до 71 кг, до 75 кг, до 80 кг, до 86 кг, до 92 кг та понад 92 кг;

- жінки: до 57 кг, до 60 кг, до 63 кг, до 66 кг, до 70 кг, до 75 кг, до 81 кг та понад 81 кг.

Організаторами заходу виступили Національна академія Сухопутних військ у співпраці з управлінням молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації, Навчально-спортивною базою літніх видів спорту Міноборони України, ВГО «Федерація боксу України», Львівською обласною організацією ФБУ та ГО «Федерація боксу м. Львова».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх