Телефон Приймальної комісії: (044) 323-26-57            Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ взяли участь в Міжнародному тижні курсантів у Військово-морській академії імені Ніколи Вапцарова Республіки Болгарія

Добавлено: 24.05.2024 Переглянуто: 306


Курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут Дмитро та Антон взяли участь в Міжнародному тижні курсантів , який проводився Військово-морською академією імені Ніколи Вапцарова (Республіка Болгарія, м. Варна).

Метою участі у Міжнародному тижні курсантів академії ВМС Республіки Болгарія була підтримка та розвиток військового співробітництва з державами-членами Альянсу в рамках реалізації Програми “Удосконалення військової освіти” (DEEP) та зміцнення дружніх відносин з Республікою Болгарія. У тижні курсантів взяли участь представники трьох військових вишів України, а також курсанти з Азербайджану, Греції, Нідерландів, Румунії, Польщі та Північної Македонії.

Під час заходів у рамках Міжнародного тижня курсантів, військовослужбовці ВІТІ взяли участь в презентації військових вишів, де гідно представили Військовий інститут; дискусіях щодо військової освіти; спортивній естафеті; змаганнях зі страйкболу; дні курсантського самоврядування, а також Великому курсантському балі.

- Для мене великою честю було взяти участь у Міжнародному тижні курсантів. Найбільше мене вразили розповіді курсантів академії про їхню практику на кораблях, експедиції до Антрактиди тощо. Такі заходи - унікальна нагода обміну досвідом, - розповід курсант факультету бойового застосування систем управління та зв’язку Антон.

Варто зауважити, що під час участі в спортивній естафеті, курсанти ВІТІ стали одними з кращих, а їхні вміння зі збірки та розбірки зброї неабияк вразили іноземних колег.

- Досвід участі в цьому заході показав, що нам завжди варто дивитись у майбутнє і не призводити до стагнації у будь-якому вигляді, матеріальному, науковому чи то в бойовому вишколі, потрібно завжди рухатися вперед і впроваджувати нові підходи у військовій освіті, - ділиться власними враженнями курсант факультету інформаційних технологій Дмитро.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх