Телефон Приймальної комісії: (044) 323-26-57            Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ пройшли курси підвищення кваліфікації для педагогічних працівників початкової загальновійськової підготовки закладів загальної середньої освіти

Добавлено: 03.06.2024 Переглянуто: 215


На базі інституту пройшли курси підвищення кваліфікації для педагогічних працівників, які проводять початкову загальновійськову підготовку у закладах загальної середньої освіти.

Курси проводились з метою науково-методичного супроводу професійного розвитку вчителів предмету “Захист України”, розвитку професійних компетентностей, формування їх готовності до якісного викладання курсу за новою програмою та дій в умовах гібридного та інформаційного протистояння, надзвичайних ситуацій військового характеру, а також активізації військово-патріотичного виховання відповідно до запитів громадянського суспільства, державних установ та закладів освіти.

Під час проходження курсів, навчаємі здобули нові знання та навички у низці сфер військової діяльності, а також вдосконалили свою педагогічну майстерність. За тиждень навчання, педагогічні працівники, під керівництвом висококваліфікованих викладачів Військового інституту, пропрацювали такі компетентності: національно-патріотична підготовка, духовно-релігійне виховання в ЗСУ, Статути ЗСУ, тактична медицина, тактична підготовка, вогнева підготовка.

Особлива увага приділялась розвитку навичок у тактичній медицині, що є надзвичайно актуальним в умовах сучасних бойових дій.

Також значна частина часу була присвячена вогневій підготовці. Учасники курсів мали змогу відпрацювати стрільбу з різних видів стрілецької зброї під керівництвом досвідчених інструкторів.

По завершенню курсів, педагоги отримали відповідні сертифікати, що засвідчують їхній підвищений рівень кваліфікації та готовність впроваджувати нові методики навчання у своїх закладах.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх