Телефон Приймальної комісії: (044) 323-26-57            Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВКСС_NEWS: з курсантами коледжу проведено захід по обміну бойовим досвідом

Добавлено: 03.06.2024 Переглянуто: 196


До курсантів ВКСС ВІТІ задля обміну бойовим досвідом завітав гранатометник зведеного штурмового загону Полтавського РТЦК та СП з позивним Одін. Військовослужбовець брав участь у стримуванні ворога ще з початку повномасштабного вторгнення на Сумщині, Харківщині, Чернігівщині, в Бахмуті та Авдіївці.

Одін розповів курсантам про основні засоби зв’язку та зброю, що використовуються на передовій. Військовий закцентував увагу на перевазі західного легкого протитанкового озброєння, в деталях поділився своїми враженнями від використання польських РПГ-76 «Комар» та шведських гранатометів АТ-4.

Під час зустрічі Одін поділився не лише своїм військовим досвідом, але й особистими переживаннями, що супроводжують кожного бійця на фронті.

- Ви наше майбутнє, і ви повинні бути готові захищати нашу країну не тільки фізично, але й морально. Війна забирає багато, але не дозволяйте їй забрати вашу людяність. Допомагайте один одному, підтримуйте товаришів, бо іноді саме ця підтримка тримає на плаву, - зазначив у ході заходу захисник.

Курсанти були вражені спілкуванням з військовослужбовцем. Вони відзначили його відкритість та готовність відповідати на будь-які запитання. Такі зустрічі є надзвичайно важливими для майбутніх офіцерів, адже вони дозволяють отримати цінний досвід від безпосередніх учасників бойових дій та підготуватися до можливих викликів у майбутньому.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх