Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Чергова сесія на кафедрі військової підготовки

Добавлено: 25.01.2018 Переглянуто: 1412


Військова освіта студентів за програмою підготовки офіцерів запасу сприяє посиленню військово-патріотичного виховання студентської молоді. На кафедрі військової підготовки розпочалася чергова сесія військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу для студентів вищих навчальних закладів та військовослужбовців рядового складу, сержантського та старшинського складу, які мають або здобувають ступінь вищої освіти не нижче бакалавра.

На першому та другому курсах слухачі опановують та систематизують основи своєї професійної діяльності за обраною військово-обліковою спеціальністю, навчаються ширше сприймати, аналізувати та подавати інформацію і набувають практичних навичок для виконання посадових обов’язків. Особливу увагу під час навчання приділяється наданню слухачам навичок, які ґрунтуються на досвіді проведення Антитерористичної операції на сході Україні.

З урахуванням постійно зростаючої потреби у фахівцях з питань інформаційної боротьби в кібернетичному просторі у 2018 році на здійснюється набір громадян України за державним замовленням для пiдготовки за програмою офіцерів запасу за військово-обліковою спеціальністю Організація захисту інформації та кібернетична безпека в інформаційно-комунікаційних системах.

Додаткову інформацію про підготовку та вступ до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації можна отримати за адресами:

  • Кафедра військової підготовки
  • Підготовка за програмою офіцерів запасу
  • © Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

    Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

    ^ Наверх