Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо з успішним захистом кандидатської дисертації

Добавлено: 01.03.2018 Переглянуто: 1360


Колектив Військового інституту телекомунікацій та інформатизації щиро вітає викладача кафедри транспортних мереж факультету телекомунікаційних систем, працівника Збройних сил України КОНОНОВУ Ірину Віталіївну з успішним захистом дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 20.02.14 – Озброєння і військова техніка. Здобувачем отримані важливі наукові результати, які в цілому спрямовані на розвиток методів оцінки надійності телекомунікаційного обладнання мереж військового зв’язку. Теоретичні результати дослідження надійності дають можливість обґрунтовано обирати найбільш ефективні шляхи та методи, які забезпечують необхідні (задані)значення показників надійності функціонування телекомунікаційного обладнання мереж військового зв’язку.

Захист відбувся 27.02.2018 року у Спеціалізованій вченій раді Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

Науковий керівник: доктор технічних наук, професор полковник Могилевич Дмитро Ісакович.

Бажаємо подальших успіхів і високих досягнень у науковій та професійній діяльності, реалізації всіх творчих задумів! Оптимізму і благополуччя!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх