Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ імені Героїв Крут смакують стравами національної грузинської кухні

Добавлено: 05.04.2018 Переглянуто: 1961


Кухарі Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут продовжують дивувати курсантів стравами кухонь народів світу.

Наприклад сьогодні курсанти навчального закладу, завдячуючи оновленій системі харчування, мають змогу відвідати традиційні страви Кавказької кухні. На обід – суп «Харчо», шашлик, страва з квасолі «Лобіо», тушкована капуста з чорносливом, картопля фрі, салати, зелень в поєднані болгарського перцю, помідорів і огірків, а на додачу цитрусові фрукти.

– Наша команда кухарів готує із задоволенням, адже маємо гарний набір продуктів. Ми постійно експериментуємо, зокрема зі стравами європейської та національної кухні, – говорить головний шеф-кухар їдальні військового інституту Юлія Ляховецька.

У військовому інституті понеділок вже традиційно став днем національної кухні, середа – італійської кухні, у вівторок і п’ятницю – курсанти смакують молочними стравами.

На Великдень в їдальні навчального закладу пануватиме атмосфера свята, адже офіцери тилу замовили паски, крашанки і фруктове асорті.




© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх