Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Конкурс на кращу наукову роботу серед курсантів інституту

Добавлено: 11.06.2018 Переглянуто: 1360


Згідно з планом основних заходів по організації воєнно-наукової роботи курсантів на 2017/2018 навчальний рік у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут у травні-червні 2018 року проводився конкурс на кращу наукову роботу серед курсантів присвячений Дню науки України.

Були розглянуті 26 робіт за п’ятьма напрямками: телекомунікації; інформаційні технології; інформаційна безпека; військові науки; соціально-гуманітарні аспекти розвитку суспільства, національна безпека.

На засіданні експертної комісії 7 червня 2018 року були визначені переможці та прийнято рішення нагородити їх дипломами І, ІІ, ІІІ ступеня.

На думку членів конкурсної комісії, представлені на конкурс роботи є досить актуальними, пошуковими за своїм характером, мають наукове та прикладне, теоретичне і практичне значення. Доцільно результати цих робіт впроваджувати у практичну діяльність військових підрозділів ЗС України, застосовувати у навчальному процесі, а також рекомендувати кращі роботи для участі у Всеукраїнському конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році.

Переможцями цього року стали 17 курсантів, серед них власники дипломів першого ступеня курсанти факультету інформаційних технологій: старший солдат Дніпровська А.М., старший солдат Васілєвський Р.І., солдат Голуб О.О., солдат Зінченко К.А. та курсант факультету телекомунікаційних систем солдат Давиденко Б.В.

БАЖАЄМО ПОДАЛЬШИХ ТВОРЧИХ УСПІХІВ ПЕРЕМОЖЦЯМ ТА ЇХ НАУКОВИМ КЕРІВНИКАМ!!!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх