Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулись змагання з міні-футболу

Добавлено: 26.07.2018 Переглянуто: 1096


Сьогодні в Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут вперше відбувся товариський матч між командами офіцерів під назвою «Господарі» та випускниками під назвою «Гості» (без п’яти хвилин лейтенантами).

Зараз країна перебуває в такому стані, що все змінюється і починати ці зміни ми повинні насамперед з себе – відроджувати військові традиції і вже зовсім з іншим смаком,

– говорить Начальник інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут полковник Євген Степаненко.

На спортивному святі були присутні почесні гості - радник Президента Федерації футболу України Валентин Латипов та легенда українського футболу, семиразовий чемпіон України, п'ятиразовий володар Кубку України, учасник чемпіонату світу 2006 року – Владислав Ващук.

Низький уклін від Федерації Футболу України та національних команд за те, що ви в цей складний для країни час вибрали професію військового. Ви вже є героями. Бажаю вам успіхів у нелегкій службі, - зазначив радник Президента Федерації футболу України Валентин Латипов.

Після напружених спортивних баталій перемогу здобула команда майбутніх офіцерів з рахунком 8:4.

Продовжуйте традиції та перемагайте своїх ворогів. А головне, щоб у нас був мир, а футбол це гра, яка об’єднує мільйони,- додав легенда українського футболу Владислав Ващук.

Після футбольного матчу спортсмени та гості змагань сфотографувались з кубками та медалями.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх