Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Профорієнтаційна робота щодо вступу до Військового інституту та Військового коледжу

Добавлено: 04.12.2018 Переглянуто: 1249


Військовослужбовці інституту та військового коледжу продовжують цілеспрямовано проводити профорієнтаційну роботу щодо вступу до Військового інституту телекомунікацій та Військового коледжу сержантського складу та інформатизації імені Героїв Крут.

Так, протягом тижня проведена військово-професійна орієнтація військовослужбовців та цивільної молоді щодо вступу на навчання у 2019 році у Гребінківському РВК, Гімназії №3 та ЗОШ І-ІІІ ступенів м. Гребінка Полтавської області, Семенівському, Хорольському, Великобагачанському та Чутівському районах Полтавської області. У м.Тульчині на базі Тульчинського ліцею з ПВФП проведений захід з ліцеїстами та учнями випускних класів шкіл міста. У м.Вінниця подібний захід проходив у будинку офіцерів із залученням учнів випускних класів ЗОШ та ПТУ міста.

Майбутні абітурієнти були проінформовані про спеціальності підготовки у Військовому інституті та Військовому коледжі. Випускників як завжди зацікавила інформація щодо можливості навчатися за державним замовленням за такими спеціальностями як Кібербезпека та Комп’ютерні науки. Після проведення профорієнтаційної роботи у навчальних закладах були розміщенні агітаційні оголошення, надані інформаційні буклети.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх